miércoles, 14 de diciembre de 2011

ÉPOCA DE "MATANZAS"... CAL É O MENÚ?

POIS HOXE NO RESTAURANTE COKI HAI...
TRÓUXONOS CANDELA

E... SABEDES UNHA COUSA?

OS FIXO A SÚA MAMÁ, 
É DICIR, 
SON CASEIROS...
E NO TEMPO NO QUE NOS ATOPAMOS...
É UN PRATO DE "LUXO"
MMMMMMM........
RICOS, RIKÍSIMOS, RIKÍSISISIMOSSSSS


1º OBSERVÁMOLOS...
2º DESCRIBÍMOLOS...
3º PREPARÁMOLOS...
E 4º DEGUSTÁMOLOS...
DESPOIS FIXEMOS UNHA VÍDEO-CHAMADA A AULA 9 E OS CONVIDAMOS...
COMO NON PODÍA SER DE OUTRO MODO... 
NA AULA 9 OS CHOURIZOS DA CASA DE CANDELA FORON TAMÉN UN ÉXITO!!!
OBSERVADE...
QUE  RICO MANXAR O DE HOXE!!!
MMMMMMMMM...
CANDO O REPETIREMOS?
CANDELA TAMÉN TROUXO CHOURIZOS FRESCOS (DESTE ANO)

- CANDO OS DEGUSTAREMOS? 
CANDO CUREN
- ONDE ESTÁN?
NA NOSA LAREIRA...

NORABOA BELINDA!!!
DEFINITIVAMENTE TODOS OS COCIÑEIR@S AFIRMAN QUE  FAS OS CHOURIZOS MÁIS RICOS DE TOD@ A COMARCA
E...
MOITÍSIMAS GRAZAS POR COMPARTIR CON TODOS OS CHOURIZOS...
E POLO AGASALLO TAN ESPECIAL
E A 1ª SARTÉN NA NOSA COCIÑA, 
E COMO NON... 
TAMAÑO EU COCIÑO, TI COCIÑAS?

CONVERSA PARA LEMBRAR:
COCIÑEIRO- OS CHOURIZOS FANSE COAS TRIPAS DOS PORCOS...
COCIÑEIRA- AS TRIPAS SON O INTESTINO.
COCIÑEIRO- E A CACA? A ONDE VAI? NO CHOURIZO?
COCIÑEIRA- NOOOON, QUE AS TRIPAS SE LAVAN
COCIÑEIRO- AHHHHHHH!!!!

2 comentarios:

  1. gracias Belinda por esos chorizos tan buenos

    ResponderEliminar
  2. estaban buenisimos!! en casa no los como ni loco...pero si los hicieron Belinda ...y Candela...habrá que probarlos!!!!

    ResponderEliminar