viernes, 8 de noviembre de 2013

PROGRAMA 2.- CHOURIZOS

AQUÍ ESTÁN...
TODOS OS DETALLES DO
2º PROGRAMA...
EU COCIÑO, TI COCIÑAS?
(4ª TEMPADA)
PREPARAMOS...
CHOURIZOS!!!
PREME A CONTINUACIÓN...
SE TI QUERES SABER COMO SE FAI...
ESTE "ARTÍCULO DE LUXO" 
100% GALEGO!!!
CHOURIZOS
TIPO DE PRATO: 2ª PRATO
DIFICULTADE: SINXELA
GUSTÓMETRO: MOI RICO

PARABÉNS COCIÑEIR@S,
UNHA VEZ MAIS...
UN MAGNÍFICO TRABALLO!!!
MOITÍSISIISISMAS GRAZAS BEA E CARME...
POLO VOSO COÑECEMENTO E POLO VOSO TEMPO!
E MOITÍSISIISIMAS GRAZAS AVOA LAURA...
POLA TÚA AMABILIDADE!!!
SEN TODAS VÓS... ESTE "PROGRAMA" NON SERÍA POSIBLE!!!
ATA A PRÓXIMA!

4 comentarios:

  1. GRAZAS AOS COCIÑEIROS ESTE ANO NA MIÑA CASA IMOS CELABRAR O SAN MARTIÑO COMENDO CHORICIÑOS,A VER SE É VERDADE QUE NON COLLEMOS NINGÚN CATARRIÑO!
    XENIAL COCIÑEIROS , MOI MOI MOI RICOSSSSS!
    SAUDIÑOS !!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. GRAZAS A TI... POR ESTAR DISPOSTA SEMPRE A DEGUSTAR OS NOsOS PRATOS, INCLUSO CANDO COBRAMOS...
      BIKIÑOS CHOURiCEIROS....
      E ESPEREMOS QUE COMO DI LAURA,
      QUE ÑON COLLAS UN CATARRIÑO!!!

      Eliminar
  2. Nos ha encantado, y no hablo sólo del programa sino también del chorizo,jajajaja, gracias también a Bea y a Carmen, y por último quería felicitar a Aleixo, vaya dominio del inglés¡¡¡¡¡... Ah¡¡ se me olvidaba es la primera vez que veo echar la piel de una naranja en la carne, es cocina innovadora, a alguien os ha dado ese truquillo?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ALEGRÁMONOS MOITÍSISISIISISMO, AÍNDA QUE NON SEI SE DANI DEIXARÍAVOS ALGO... COMO LLE ENCANTA O CHOURIZO!!!
      O DA NARANXA FOI COUSA DUNHA AVOÍÑA... E A QUEN MELLOR QUE FACERLLES CASO? ELES SEMPRE TEÑEN RAZÓN...
      ASÍ QUE NESTA RECEITA É UNHA MEZCLA DE DIFERENTES TRADICIÓNS...
      BIKIÑOS A MOREAS...
      PARA UNHA MAMÁ COCIÑEIRA!!!

      Eliminar